Oli varane võistlus. Olin kella neljast üleval ja tundsin end häguselt. Umbes siis, kui sa ei näe hästi ja oled kinno minnes prillid maha unustanud ning pead filmi vaatama. Täna (eile – toim) tundsin, et mul ei ole teravust.

Kui tõenäoliseks peate võimalust Barcelonas kaks aastat tagasi võidetud tiitlit kaitsta?

Ei tea, kas suudan tiitlit kaitsta. Mul on olnud probleeme jalaga, mis annab iga hüppe ajal tunda. Ma ei ole saanud teha väga head ettevalmistust, kuna olen jalga hüpete ajal hoidnud. Kõike võib juhtuda, aga seetõttu ei taha ma suuri sõnu teha ja finaali šansse on väga raske ennustada.

Tänavu toimub EM-i kõrval ka olümpia, mistõttu paljud tugevad sportlased on Helsingis võistlemisest loobunud. Kas teil ei olnud mõttes EM-ist loobuda?

Muidugi on tänavuse aasta tähtsaimaks tiitlivõistluseks olümpia ning kasutangi EM-i ettevalmistusena olümpiaks. Samal ajal ei ole mulle pähe tulnud mõtet, et võiksin EM-ist loobuda.

Olen siin olemise üle õnnelik ja iga võistlus, kus võitleme medalite eest, on tähtis. Lisaks annab siin võistlemine mu treenerile ülevaate, millises vormis olen.