Tallinna Tehnikaülikooli spordihoones peeti 2008. aasta Eesti üliõpilaste meistrivõistlused korvpallis, teatab EASL. Osales 5 meeskonda neljast kõrgkoolist ja 3 naiskonda kahest kõrgkoolist. TTÜ oli esindatud kahe meeskonnaga ja TÜ kahe naiskonnaga. Meeste turniiril oli TTÜ I meeskond väljas oma pea parimas koosseisus, TÜ meeskond oli koostatud TÜ/Rock II meeskonna baasil.

Naiskondadest oli teistest parem TÜ naiskond koosseisus Laina Mesila-Kaarmann, Liisa Juul, Liisi Sokman, Annika Rüütli, Jaanika Kurgjärv, Anna-Helena Kase, Kristiina Tukk, treener-esindajad Gerli Odrusk ja Sheila Kodanik. Esikohakohtumises oldi paremad TTÜ naiskonnast tulemusega 47:11.TÜ naiskonna vanemtreeneri Gerli Odruski sõnul oli nende eesmärgiks olnudki meistritiitli kaitsmine, et tagada pääs eeloleva aasta Euroopa kõrgkoolide meistrivõistlustele Kreekas. TTÜ oli omakorda parem TÜ II naiskonnast tulemusega 49:37.

Meeste turniiril kaitses eelmise aasta esikohta TTÜ I meeskond kosseisus Kristo Orula, Joosep Pokla, Ronald, Kandma, Joosep Toome, Kristjan Makke, Andri Väljaots ja Daniel Lõõbas. Meeskonna  treeneriks oli Aivar Kuusmaa. Teiseks tuli TÜ meeskond kosseisus Aimar Kivirüüt, Jürgen Õigus, Mart Raamat, Taavi Hämarsalu, Jano Kunts, Henri Polakene, Timo Oja, Timo Eichfuss, Mikk Valtna. Toomas Kandimaa hoolealused jäid TTÜ meeskonnale finaalis alla 40:60. Kolmas oli Tallinna Ülikooli meeskond, kellele järgnesid TTÜ II ja Eesti Maaülikool.

Üliõpilasmeistrid said õiguse esindada Eestit järgmisel aastal Kreekas toimuvatel Euroopa kõrgkoolide meistrivõistlustel. Võistlustulemused ning võistkondade koosseis on üleval Eesti Akadeemilise Spordiliidu kodulehel www.easl.ee.