Rebeca Lotta (sündinud 2000) tegeleb judoga Viljandi spordiklubis Taifu. Ta on mitmekülgne noor sportlane, kes on edukalt esinenud nii judos, suusatamises kui ka kergejõustikus. Vaatamata suurele treeningkoormusele on ka tema õpitulemused silmapaistvalt head. Judoga hakkas ta tegelema seitsmeaastaselt, mullu valiti Rebeca Lotta Taifu parimaks noorsportlaseks ning 2011. aasta mais pärjati ta Eesti meistri tiitliga kehakaalus kuni 40 kg. Rebeca Lotta õpib Viljandi Carl Robert Jakobsoni nimelise gümnaasiumi viiendas  klassis, tema hobiks on ka muusika, ta õpib viiulit ja flööti ning laulab kooris. Noore sportlase preemiat kasutab Rebeca Lotta võistluskulude katmiseks ning vajaliku spordivarustuste soetamiseks.

Tanel Paabo

Tanel (sündinud 1996) tegeleb Tallinna spordiklubis Budo sportliku karatega. Ta alustas karate treeninguid 2006. aastal Kuusalu spordiklubis IVL ning praegu õpib Kuusalu keskkooli 9. klassis.
2008. aastal vahetas ta spordiklubi, temas on tahtejõudu ja sihikindlust kuus korda nädalas Tallinnas treeningutel käia, jõuda lühikese ajaga märkimisväärsete sportlike tulemusteni ning samal ajal säilitada väga head õpitulemused. Tanel on olnud 2009. ja 2010. aasta Eesti noorte meister karates (kumites), samuti on ta kahekordne Soome meister ning 2011. aasta Euroopa meister shotokan-karates. Preemiat kasutab Tanel võistluskulude katmiseks.

Jorgen Liiv

pJorgen (sündinud 1990) on väga pühendunud kuulmispuudega kergejõustiklane. Ta tegeleb kergejõustikuga alates 2001. aastast. 2009. aastal liitus Eesti kurtide spordiliidu (EKS) ja spordiklubiga Talkur, saades seeläbi võimaluse treenida ja võistelda koos sportlastega, kellel on samalaadsed erivajadused. Ta võitis 2010. aastal esikoha EKS-i meistrivõistlustel, samuti mitmeid kõrgeid kohti teistel Eesti  kergejõustikuvõistlustel, ta esindas Eestit kurtide EM-il. Jorgenil on sügav kuulmislangus, aga vaatamata sellele lõpetas ta heade õpitulemustega tavaklassi Pirita majandusgümnaasiumis ja õpib praegu Tallinna tehnikakõrgkoolis rakendusarhitektuuri erialal. Preemiat kasutab Jorgen treeningettevalmistuseks ja rahvusvahelistel tiitlivõistlustel osalemiseks.