Dinamol jäi pärast 3:0 koduvõitu Pariisi Saint-Germaini üle oodata sõnumeid Marseille'st, kuhu nende kodune rivaal Šahtar sõitis Olympique'ige teist veerandfinaali mängima 3:1 eduseisust. Fernandinho viis kaevurid ka kordusmängus pooletunnilise mängu järel juhtima, kuid tosin minutit hiljem Hatem Ben Arfa viigistas. Seejärel olnuks läinud nädalavahetusega Prantsuse meistrisarja liidriks tõusnud Olympique'il vaja lüüa veel kolm väravat, kuid sellega hakkama ei saadud. Väravani jõudis lõpuminutitel hoopis Šahtar (Luiz Adriano) ning kahe mängu kokkuvõttes võitsid ka teise Ukraina - Prantsuse vastasseisu esimesed.

Mõlemad Saksamaa klubid pidasid oma kordusmängu võõrsil, kodust kaasas 3:1 eduseis. Bremeni Werder oli külas viimasel sel hooajal eurokonkurentsi jäänud Itaalia klubil Udinese Calciol. Gökhan Inler viis itaallased 15. minutil juhtima, kuid 28-ndal Diego viigistas. Fabio Quagliarella kaks tabamust 30. ja 38. minutil viigistasid kahe mängu kokkuvõttes seisu, kuid lisaaega siiski ei tulnud. 60. minutil lõi Diego oma teise värava ja kuraditosin minutit hiljem Claudio Pizarro viigistas. Lisaks oli Diegol 73. minutil hea võimalus kübaratrikiks, kuid penaltipalli brasiillane Udinese väravasse ei saanud.

Hamburger SV kaotas võõrsil Manchester Cityle 1:2, kuid sellest piisas, et kahe mängu kokkuvõttes ühe väravaga võita. Jose Paolo Guerrero viis sakslased 12. minutil ette, viis minutit hiljem Elano pennaltist viigistas, kuid Felipe Caicedo tabamus 50. minutil oli kõik, mis inglased suutsid. Viimase veerandtunni mängis kodumeeskond lisaks kümnekesi, sest teise kollase kaardi tõttu pidi platsilt lahkuma Richard Dunne.

Poolfinaalide esimesed mängud peetakse 30. aprillil ning Werder võõrustab siis HSV-d ning Dinamo Šahtari. Kordusmängud on 7. mail.

Tulemused