Melbourne Tigersi korvpalliklubi lõpetab lepingu hüppeliigese vigastuse tõttu vormi minetanud Martin Müürsepaga.

Müürsepp osaleb veel laupäevases Austraalia liiga mängus South Dragonsiga. Ajalehe Herald Sun hinnangul jäi ühes Tigersi mängus keskmiselt 9,3 punkti ja 4,7 lauapalli kogunud eestlase panus tagasihoidlikuks.

Pärast Tigersi nädalavahetuse võitu Perthi üle leidsid Melbourne’i klubi juhid, et vajavad meistritiitli pärast heideldes välismaalase suuremat panus. “Vajame rohkem kiirust ja liikuvust,” ütles Tigersi peatreener Al Westover Herald Sunile.

Tigersi omanik Seamus McPeake kahetses, et klubi peab klassiga ja väga professionaalsest mängijast loobuma. “Martin ütles, et ei taha seista meie teel, kui tahame võita meistritiitlit,” lausus ta. “Kahju, et koostöö ei toiminud, sest ta on tippmees. Peame edasi liikuma ega saa jätkata vigastatud mängijaga.”

Tartu Ülikool/Rocki peatreener Üllar Kerde ütles esiti, et loodetavasti lõpetab Müürsepp pallurikarjääri. “Tema jalaprobleemid olid ju teada,” lausus ta.

Kerde lisas, et nad räägivad Müürsepaga võimalusest liituda taas Rockiga, kuid ei pidanud seda eriti tõenäoliseks. “Meil tuleb pidada kaks mängu nädalas. See on Martinile liiast. Pigem peaks ta jalga ravima,” lausus Rocki juhendaja.