Aava usub, et uue sõidustiili omandamine peaks pikas perspektiivis kindlasti ära tasuma ja koht algaval rallil on selle kõrval ebaoluline. “Fiiling on igatahes hea. Proovisime uusi asju. Autol on uus kere, pidurite jahutus on muudetud efektiivsemaks ja roolivõimendi on varasemast parem.”

Öösel vastu neljapäeva Korsikal sadas, eile päeval aga tuli päike välja. “Testikatse alguses oli tee väga sopane, hiljem hakkas kuivama,” rääkis Aava. Ilmaennustus lubab eelolevateks päevadeks taas vihma, mis muudab niigi raske asfaldiralli ettearvamatuks.

Testikatse võitis Loeb

Testikatse kiireim oli kahekordne maailmameister prantslane Sebastien Loeb (Citroėn), kes pole seda rallit veel kunagi võitnud. Soomlane Marcus Grönholm (Peugeot) kaotas 1,5 ning prantslane Gilles Panizzi (Mitsubishi) ja norralane Petter Solberg (Subaru) 3,2 sekundiga.

“Kõik mu sõbrad on tulnud seda võistlust vaatama. Meil on kiiruskatsete ajal tee ääres tuhandeid fänne,” rääkis Loeb. “Eriti tahan seda rallit võita seetõttu, et varem pole see mul õnnestunud.”

Reedest pühapäevani toimuval Korsika MM-rallil sõidetakse kokku 12 kiiruskatset. Ralli mullune võitja Markko Märtin teatavasti sel hooajal enam ei võistle.