Kolmandal veerandajal leidis oma mängu ka külalismeeskond. Peale Morris Petersoni kolmest 1.30 enne kolmanda perioodi lõppu oli Miami edu kahanenud vaid neljale silmale 71:67. Veerandaja viimased kaks punkti kanti Haslemi arvele, kes oli kogunud 16 punkti ja kirjutas tabloole enne viimast 12-minutilist perioodi 73:67 Miami poolt vaadatult.

Mängu lõpp oli äärmiselt tuline. 44 sekundit enne normaalaja lõppu kahandas Bosh vahe vaid ühepunktiliseks, tabloo näitas 88:87. Järgmistel rünnakutel eksisid mõlemad meeskonnad ja Toronto tagamängija T.J. Ford tegi James Posey vastu vea, kes tabas mõlemad vabavisked. Toronto võttis aja maha, peale mida tabas Luke Jackson kaheksa sekundit enne sireeni, kahandades vahe jällegi ühele silmale. Viga tehti jälle Posey’le, kes tabas ka sel korral mõlemad vabavisked. Fordi kolmene kaks sekundit enne lõppu enam ei tabanud ja lõppseisuks märgiti 92:89 Miamile.

Miami parimad olid O’Neal ja Haslem16 punktiga, Williams ja Eddie Jones toetasid 14 silmaga. Kaotajate poolel oli edukaim Bosh 24 punkti ja 11 lauapalliga. Üle pika aja oli platsil ka liiga parim kaugviskaja Jason Kapono, kes oli neli nädalat väljas jalavigastuse tõttu, Kapono saagiks jäi seitse punkti. 

Denver Nuggets võttis väärtusliku võidu Los Angeleses, kui numbritega 111:105 alistati sealne Lakers. Carmelo Anthony arvele kanti 31 punkti, Marcus Camby panustas 21 silma, 20 lauapalli ja koguni kuus blokeeritud viset, Allen Iverson jagas lisaks 20 punktile 10 resultatiivset söötu. Lakersi poolel lajatas Kóbe Bryant küll 39 silma, kuid kaaslaste toetus jäi kesiseks.

SPORTNET
Foto: Reuters