Probleemid on pinna all hõõgunud väidetavalt juba kaua aega – Mellberg ja Ibrahimović ei saavat lihtsalt omavahel läbi –, kuid päris tüliks läks kätte pärast rootslaste

1 : 2 allajäämist Ukrainale. Kergelt keemistemperatuurini kuumenev Ibrahimović süüdistas rootslaste kaotuses nende ükskõiksust ja passiivsust ning teda nähti ka pärast mängu platsi ääres oma endise koondisekaaslase ja praeguse abitreeneri Marcus Allbäcki peale karjumas. Lisaks teenisid nii Ibrahimović kui ka Mellberg ära oma fännide meelepaha selle eest, et lahkusid pärast kohtumist platsilt ilma selleta, et oleks tänanud oma poolehoidjaid tribüünidel. Aga vähe sellest, kapten Ibrahimović sõimas ka kõiki mängijaid, kes pärast mängu lõppu ei tahtnud otsekohe lõdvestusharjutusi tegema hakata, vaid eelistasid selle asemel hoopis oma abikaasade ja sõbrataride seltsi.

Poolkaitsja Anders Svensson väidab aga, et mingeid ebakõlasid meeskonnas ei ole. „See on jamajutt!” ütles Svensson vihaselt Inglismaa päevalehele Daily Mirror, kes koos ülejäänud Inglismaa meediaga on nädalapäevad mõnuga taga ajanud kõige väiksemaidki skandaalikilde, mis oleks Rootsi meeskonda võinud enne eile hilisõhtul toimunud matši inglastega nõrgemasse valgusse seada. „Meie mängijate vahel pole mingisuguseid ebakõlasid. Oleme tugev ja ühtne meeskond!”