Paatkond Veesaar-Saaring võitis ülekaalukalt tänastes heades ilmastikuoludes toimunud kolmest sõidust kaks, minnes nii ette veel eile liidrpostisiooni hoidnud paatkonnast Merili Randmaa-Agnes Lillest.
Kolmandal kohal on endiselt soomlaste paatkond Niklas Lindgren-Konsta Hämäläinen.

470 klassi treeneri ja Eesti Jahtklubide Liidu peasekretäri Ott Kallase hinnangul andsid tänased suurepärased päikeselised ilmastikuolud piisava tuulega head võimalused korraldada kõigis kümnes võistlusklassis lausa kolm sõitu. "Homme ilmselt toimub kaks sõitu, sest lihtsalt aega on vähem," lisas ta.

420 klassis tänane päev esikolmiku raames midagi ei muutnud, endiselt on esikohal Henri Tauts-Alari Lagle, teisel positsioonil Mihkel Tamm-Juhan Kolk ja kolmandal Risto Riim-Andro Kuusk.

Laser Radiali arvestuses moodustavad hetkel esikolmiku Lauri Väinsalu, Karl-Martin Rammo ja Henri Raska ning Laser Standardi arvestuses Mati Sepp, Argo Vooremaa ja Raivo Randmäe.

Zoom8 klassis tõusis esikohale Sten-Mark Bachmann, teine on Erik Suits ja kolmas Aaro Pihel. Optimistide esimesed kolm on hetkel Aksel Artus, Henri Ingelman ja Siim Ots. Finnide parimaks on osutunud Heiko Eesalu. Purjelauduritest on seni parimaid tulemusi näidanud N15 klassis Kaspar Aasa, N17 klassis John Kaju ja J20 klassis Madis Väin.

Homme algab võistluspäev kell 11.00, viimane start antakse hiljemalt kell 14.30. Auhinnatseremoonia Pirita Topi lipuväljakul algab kell 17.00.

Tallinna Nädal on viimane Eestis toimuvast kolmest suurregatist sellel hooajal, milliseid korraldatakse esimest aastat. Regatil osaleb 130 kümne eri võistlusklassi purjetajat Eestist ja Soomest.

SPORTNET