Lisaks eelnevale toimusid erinevad õnneloosid ja showprogramm, kus kaasa tegid meeste meistriliiga värsked pronksmedaliomanikud TTÜ KK korvpallurid Joosep Toome, Joosep Pokla ja Kristo Orula. Naistest olid esindatud Tallinna Livingu mängijad Kerttu Jallai ja Triin Teppo.

Kõrgliiga korvpallurid pidasid maha tulise, viigilise seisuga lõppenud rahvastepallilahingu maskottide vastu, kelleks olid BC Kalev/Cramo Mesikäpad, minikorvpalli Jänes ja Tallinna Tehnikaülikooli maskott Julius. Paremus pandi siiski paika teatejooksus, kus kaasa tegid laste teatevõistluse parimad Kilingi-Nõmme Gümnaasium (poisid) ja Tallinna Siili Palliklubi (tüdrukud). Teatejooksu võit läks poistele. Maskotid ei hoolinud teatejooksu kõrge koha eest vaid panid suurema rõhu publiku lõbustamisele.

Tänavusel Eesti minikorvpalli festivalil oli võistlustules 35 poiste ja 11 tüdrukute võistkonda. Teistest mõnevõrra paremateks osutusid koosseisud, kes olid võidukad ka möödunud aasta Eesti mikrokorvpalli festival.

Poiste arvestuses tuli esimeseks Virumaa PK Lõvid (tr. Vaido Rego) ja tüdrukute parim oli Tallinna LKK Kalev (tr. Jekaterina Tamkõrv).

Tulemused:

Poiste esikolmik:
I koht - Virumaa PK Lõvid
II koht - Rapla Korvpallikool (tr. Viljo Sinikas)
III koht - Tallinna SK Altius (tr. Jevgeni Gurjanov)

Tüdrukute esikolmik:
I koht - LKK Kalev
II koht - Tallinna BC Vars (tr. Valentina Skorohhodova)
III koht - Tallinna BC Star Girls (tr. Rosemary Rits)

Kuulsaal teatevõistluse võitjad:
Poiste I koht Kilingi-Nõmme Gümnaasium (tr. Arko Kask)
Tüdrukute I koht Tallinna Siili PK II (tr. Maia Dorbek)

Sportland viktoriini võitjad:

Poiste I koht - Tartu Rock (tr. Toomas Kandimaa), Saaremaa SK Vesse (tr. Mati Mäetalu) ja Rapla KK I (tr. Viljo Sinikas).
Tüdrukute I koht - Tallinna Siili PK I (tr. Maia Dorbek)

Ajakiri Basketball Viskevõistluse võitjad:
Poiste I koht - Virumaa PK Lõvid
Tüdrukute I koht - BC Star Girls

Rahvastepalli võitjad:
Poiste I koht - Virumaa PK Lõvid
Tüdrukute I koht - LKK Kalev

MTÜ Sport Enterprises Estonia