Silverstone'i rajale kolib omakorda mootorrataste ringrajasõidu MM-sarja etapp.

"Donington Park on mõeldud mootorratastele. Mõlema kategooria kolimisest on väga kahju, sest mootorratturid armastasid Doningtoni ja meie armastame Silverstone'i. Ümberehitused, mis nad seal tegid, ei muuda eriti fakti," rääkis BBC-le Red Bulli meeskonna piloot Mark Webber.

"F1 boss Bernie Ecclestone on selgeks teinud, et tingimused Silverstone'is ei ole enam tasemel, kuid tegelikult on need palju paremad kui Brasiilias. Ning liikluski on parem kui Istanbulis ja Hiinas, seega on kahju, et seal enam ei sõideta. Lisaks kõigele on ka Doningtoni seis pisut rabe, mis tähendab, et järgmisel aastal ei pruugigi Suurbritannia GP-d tulla - see oleks tõeliselt vale. Nagu Itaalia, Prantsusmaa ja Saksamaagi, on see üks riikidest, kelle mootorispordi pärandus ja ajalugu peaksid etapi toimumise kindlustama."

Donington Park'iga on F1-l sõlmitud kümne aasta pikkune leping. 4,023 km pikkust rada ehitatakse arhitekt Hermann Tilke abi kasutades 700 meetri võrra pikemaks, lisaks saab konstruktsioon täiesti uue boksikompleksi. Esmakordselt peavad pealtvaatajad hakkama etapile sõitma ühistranspordiga, kuna korraldajad on selle kuulutanud "autovabaks etapiks".