Homme algab MM-il naiste ük­siksõit. Suure tõenäosusega võidab kuldmedali korealanna Yu-Na Kim, kes seisab juba 19-aastasena teelahkmel – maailma üks rikkamaid talisportlasi otsustab pärast Torino võistlust, kas ta üldse jätkab karjääri võistlusspordis. „Olen juba kõik saavutanud, kuid esialgu keskendun MM-i kulla võitmisele ja siis mõtlen, mida tulevikus teha,” sõnas Kim Korea uudisteportaalile Chosun.

Kindlasti näitab ta oma oskusi aprillis Soulis toimuval kolmepäevasel jääetendusel. Ka Kimi treener Brian Orser tunnistas uudisteagentuurile AP, et pärast olümpiakulda ei suutnud Kim enam keskenduda ja motivatsioon oli kui peoga pühitud. „Kui seljataga on nelja aasta olulisim võistlus ja sportlane võitis spordiloo tähtsaima auhinna, siis tekibki kriis – ütlesin Kimile, et ta ei ole esimene ega viimane sarnasesse olukorda sattunud tippuisutaja,” lisas Orser. MM-ilt on Kim varem võitnud kaks pronksi ja ühe kulla. Ärevusse on sattunud ka need, kes Kimi nimega raha teenivad.

Turundusinimeste hinnangul on Kimi väärtus märksa kõrgem siis, kui ta jätkab tiitlivõistlustel esinemist. IB Sports, kes neiule reklaamipartnereid valib, on juba kuulutanud, et pikendab meeleldi vanu lepinguid, kuid juurde võtab vaid üle maailma tuntud luksuskaupadega tegelevate ettevõtete pakkumisi. Esialgu on aga Kimil vaja ära võita järjekordne MM. Ta saabus Torontost Torinosse juba esmaspäeval, et jõuaks ajavahest piisavalt taastuda. Samuti sai ta nädala alguses korra võistlusjääl harjutada. „Kuna meid rohkem peaareeni jääle ei lubata, pidin selle ühe korra maksimaalselt ära kasutama,” lausus Kim.