Piiterlased läksid ette juba neljandal minutil, mil Pavel Pogrebnjak palli madalast karistuslöögist münchenlaste kaitserivist läbi saatis. Oliver Kahn ei jõudnud liigutadag. Teise värava saavutas Zeniit 39. minutil, mil Konstantin Zõrjanov sai karistusala joonel hea söödu Alejandro Dominguezelt, pettis külaliste kaitseliini ära ning lõi tugevalt ja täpselt.

Teisel poolajal lõid võõrustajad selle hooajaga oma karjääri lõpetava Kahni väravasse veel kaks palli. 54. minutil andis Igor Denissov paremalt äärelt kaarsöödu karistusalasse, Viktor Faizulin ei kohanud vastupanud ning haamerdas kera peaga võrku. Hävitustööle pani punkti Zeniidi edukaim väravakütt tänavuses sarjas Pogrebnjak. Peterburi ründaja kümnenda värava sünnis tegi taas tubli eeltöö Dominguez, kes palli Pogrebnjakile ette söötis. Kahni suunas läks karistusala joonelt taas teele madal pall ning taas ei suutnud saksa veteran oma väravat hoida.

Finaal peetakse  14. mail Inglismaal, City of Manchester Stadiumil. Kes piiterlastele vastaseks tuleb, selgub täna kell 21.45 algavas kohtumises Fiorentina ja Glasgow Rangersi vahel. Esimene mäng Šotimaal lõppes 0:0.