Kontsert toimub 28. märtsil Erinevate Tubade Klubis. Sünnipäevaüritusel esineb veel improviseerimist nautiv instrumentaalmuusika kollektiiv Phlox, kellega Põhja Konn jagas lavalaudu ka oma esimesel kontserdil Tapperis aastal 2009.

Pearu Helenurm ütleb oma muusikavaliku kohta nii (kuulata saab ka siit):

Petr Válek, sari Folklore Music

Kõige vaimukam ja topakam asi, mida ma sel aastal näinud olen. Tšehhi instrumendileiutaja ja müramuusiku lühikesed deliiriumivideod musitseerivatest robotitest, tulnukatest ja muudest ebamaistest olevustest. Kahjuks on neid hetkel võimalik näha ainult selles kirutud sotsmeedia keskkonnas, aga kui ei taha oma käsi Facebooki kontoga määrida, võib ju üle kellegi õla piiluda.

Jerskin Fendrixi muusika filmile „Poor Things“

See Oscar oleks võinud ka neile minna.

Varajase muusika saade Miraaž Klassikaraadios

Võib järjest käima panna ja nii jättagi. Kuula siit.

Hella - Biblical Violence

Ammu unustatud vana. Jäi mõni päev tagasi Burger Boxis kõrva ja tuli jälle meelde. Hellat tutvustas mulle paarikümne aasta eest tänavune eurolaulik Ramo Teder, kui ta teisel pool Soome lahte oma kodustuudios meie plaadile flöödijuppe salvestas ja me selle käigus üksteist lakkamatult jaburate lugudega pommitasime. Lummav sõgedus.

(allolevalt YouTube’i lingilt saab kuulata kogu muusikavalikut, välja arvatud valikuid nr 1 ja 3)

Snarky Puppy feat. KNOWER - One Hope

Mõlemad koosseisud jõuavad sel kevadel-suvel Eestisse. Selles jupis on nad vahelduseks koos. Ja mis siis, et see konkreetne lugu ei anna kummastki õiget pilti. Rohkem sellist popmuusikat!

Guillaume Perret & Electric Epic - Massacra

Jämedamat sorti Prantsuse jäts.

Umpio ehk Pentti Dassum live

Soome noise DIY instrumentidel. Me oleme Penttiga elu jooksul mõned korrad koos üritustel mänginud ja helde inimesena saadab ta mulle siiani umbes korra aastas oma vahepeal ilmunud plaate ja kassette. Kuna ta on äärmiselt produktiivne, on mu riiulis Umpiot nüüdseks suurusjärgu võrra rohkem kui ühegi teise artisti üllitisi.

Kalle Tikas - Strange Box

Kalle sundimatult voolavat ja igasuguse punnitamiseta mängu on lust kuulata, vahet pole, mida või kellega ta parasjagu teeb.

Louis Cole - F it up

Knoweri Louis Cole seekord ise esiplaanil ja Genevieve on õues taustavokaalil. Salvestatud jälle selles kummalises majas, kuhu nad suudavad mahutada lisaks bändile terveid orkestreid ja koore. Kastrulil Nate Wood.

Louis Sclavis – Ottomar

Veel üks Louis, kuigi mõnevõrra vanem, kelle plaadid haakisid ennast mulle külge kusagil sajandi alguses ja pole siiani lahti lasknud.