Sünnipäevapeole Hollywoodis oli esialgsetel andmetel kogunenud veidi üle 1600 lapse. Ilmselt pole Hollywood ka suurte staaride kontsertide ajal nii palju külalisi vastu võtnud nagu oli Otto-Triinu sünnipäeval.

"Olime sõber Tõnuga täiesti hämmingus. Ei osanud arvatagi, et nii palju lapsi kohale tuleb," kõneles Otto-Triin, kodanikunimega Venno Loosaar eile sünnipäeva muljetest.

Loosaare sõnul oleks võinud sünnipäevale tulla ka TV3 juhtkond, kes peab Otto-Triinu saateid ammendatuks. "Sünnipäevapidu näitas hoopis midagi muud. Veendusime oma populaarsuses," rõõmustas rahulolev Loosaar.

Lapsed olid oma lemmikule toonud lilli ja neid üle andes sikutasid paljud Otto-Triinu kõrvu ja riideid. Otto-Triin tunnistas, et vahepeal laste seas liikudes olnud selline tunne, et kohe-kohe tõmmatakse tema käsi, kõrv või saba otsast ära. "Lapsed sikutasid meeletu jõuga ja natuke oli isegi valus," sõnas Loosaar.

Otto-Triin oli tähelepanust väga meelitatud. Lilli ta siiski on suurte käte vahele võtta ei julgenud ja sellepärast oli lilleneiu rollis Tõnu, kodanikunimega Tõnu Paavo. Otto-Triin ja Tõnu lubasid laste kingitustest teha peagi eraldi saate.

"Lastel on meeletu fantaasia. Saime väga kihvte lillebukette, kus oli lisaks lilledele patse, nukke ja muid asju. Kingitused olid ka väga toredad. Oli näha, et lapsed olid nende kallal kõvasti vaeva näinud," rääkis Loosaar.

Otto-Triinu õnnitlesid ka papagoi Parrot Hispaaniast ja kommilohe Muncher Inglismaalt.

Laste lemmik oli endale keset päeva selga tõmmanud pidzhaama. Samuti olid ööriietuses paljud lapsed ja isegi mõni lapsevanem. Sellisele kummalisele vaatepildile leidus ka seletus - kolm parima kostüümi kandjat said auhinnaks jalgrattad. Sünnipäevakülaliste piletite seast loositi välja kolm õnnelikku, kes said tõelise kommipuu. Pilet Otto-Triinu sünnipäevale maksis 15 krooni.

Nelja-aastane jutukas Triin selgitas, et kui tema nime ees oleks Otto, siis oleks ta peaaegu nagu Otto-Triin. Otto-Triinu olemasolus ei kahelnudki ta põrmugi. "Vaata ise, ta ju seisab seal ja on täiesti olemas," vastas Triin ajakirjaniku rumala küsimuse peale imestades.

Kuue-aastase Johani kinnitusel on "ilmselge, et Otto-Triin ei ole tegelikult Otto-Triin, vaid hoopis inimene". "Ma arvan, et tal on tegelikult ka lapsed ja ta on ise mees," selgitas Johan.

Kolmese Katre arvates on Otto-Triin väga tore. "Kommi annab ka lunimata," lisas Katre ema poole etteheitvaid pilke saates.

Kommi ja limonaadi oli sünnipäeval piiramatus koguses. Selle eest on Otto-Triin tänulik kommivabrikule Kalev ja firmale Coca-Cola Eesti. Suure ja võimsa tordi eest tänas Otto-Triin Leiburit.

Kahe lapselapsega peole tulnud vanamemm tunnistas, et vaatab isegi hea meelega Otto-Triinu saateid. "Nad on siirad, muhedad ja lastele arusaadavad. Ka lapsevanemad võivad neist saadetest piisavalt õpetlikku leida," selgitas memm.

Viimase 20 aasta lemmiklastesaateks nimetas naine siiski onu Raivot ja kass Arturit. "Kahju, et pojalapsed Tõnu ja Birgit seda saadet ei näe. Kass Artur oli nii armas," kahetses memm.

Loosaar kinnitas, et nad said Paavoga enesekindlust juurde. "Sel hooajal jätkuvad saated kindlasti. Mis edasi saab, ei tea."

Siiski lubas Loosaar, et veebruaris toimub järgmine suur Otto-Triinu pidu ja siis valitakse targu suurem ruum.

KäRT KARPA