Jättes kõik muu kõrvale, on probleem selles, et selline telekanal pole Eestis rahaliselt ja tehniliselt teostatav. Vähemalt mitte sellise mõju ja ulatusega nagu seda on kirjeldatud linnavalitsuse poolt.

Tallinna mõjupiirkonda haarava huvitava teleprogrammi loomine ja edastamine maksab kümneid kui mitte sadu miljoneid aastas ning isegi raha olemasolu korral pole sinna võimalik leida piisavalt häid töötajaid.

Lisaks on linnal telekanalisse pandud raha võimaliku projekti ebaõnnestumise korral võimatu tagasi saada. Telekanal ei ole ujula ega isegi mitte raudtee, selle hind sõltub selle vaatajaskonnast ja sisust, kui neid kumbagi näiteks aasta pärast pole, võib linn ka oma rahaga hüvasti jätta.

Maailmas ja ka Eestis on näiteid, kus meediasse on raha nii valesti investeeritud, et tagantjärele vaadates olnuks parem see raha lihtsalt põlema panna ja sellest saadud soojaga elamuid kütta.

Eriti vale on aga kui sellise riski võtab linn, kellel on elanike ees palju olulisemaid kohustusi täita.

Samal ajal pole ka võimalik telekanalit teha ka väikese mõnemiljonilise investeeringuga lihtsalt prooviks, sest sellisel juhul jääb selle mõju ja ulatus eriti väikeseks.