Esiteks oleks tegemist kuluka projektiga ning teiseks on linnavolikogu opositsioon veendunud, et ettevõtmine hakkab tegelema Keskerakonna poliitpropaganda ning ajupesuga, nagu on näha linnaosalehtedes.

Kui rääkida tulevasest telekanalist kui linna infokandjast, siis võimalusi selle teabe edastamiseks on olemas tegelikult ka erameedias. See, et linn peaks info levitamiseks raiskama kümneid miljoneid kroone maksumaksja raha ning looma oma telekanali on lihtsalt jabur.

Linnas on kümneid tähtsamaid probleeme, millele tähelepanu pöörata ning millega tuleks tegeleda, kui seda on digitelevisiooni loomine.

Tallinlane ei kurda selle üle, et linnas ei ole kohalikku telekanalit. Inimesed kurdavad selle üle, et tänavaid ei koristata, teed lagunevad või lasteaiajärjekorrad on pikad.

Linlaste jaoks ei ole see mingi mure, et on puudu üks telekanal, kust saab hommikust õhtuni kuulata seda, mida linnaisad suvatsevad seal pajatada.
Volikogu opositsiooni sammud on ajendatud põhimõttest, et jaburdusele saab vastata ainult jaburdusega ning lihtsalt ei jää midagi muud üle kui selle telekanali ideed igati blokeerida.