Tänavu suvel ületas Tammemägi uudistekünnise sellesama Muru vahendusel linnaosavalitsuse töötajatele saadetud sünnipäevakutsega, milles teatati: „Linnaosavanema soov oli, et kingitus mahuks ümbrikusse. Kingiraha on 10 eurot. Mul on suur palve osakondadele: palun koguge raha ühe inimese kätte osakonnas ja seejärel minu kätte.”

Kevadel tuli päevavalgele 2014. aasta jõulude eel toimunud nn kommiralli. See pani paljud inimesed Tammemäed noomima, et jõulukommidele kulunud 14 000 eurot oleks saanud targemini kasutada ja et linna raha eest ostetud kommipakke jagades pani Tammemägi liiga palju rõhku enesereklaamile.

Väga tugev kandidaat selle sümboli kohale oleks Karin Tammemägi, Põhja-Tallinna linnaosavanem.

2013. ja 2014. aastal oli Tammemägi meedia, erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) ja riigikontrolli tähelepanu all viimaste kohalike valimiste kampaania tõttu. Linnaosajuht (nagu paljud teisedki keskerakondlased) kippus selle rahastamiseks linna raha kasutama. ERJK kohustas Tammemäge ja teisigi valimiste-eelsele ajale sätitud reklaamide raha linnale hüvitama, kuid keskerakondlased on ettekirjutuse kohtus vaidlustanud.

2013. aasta suvel protsessis Tammemägi Äripäevaga, kes esitas hüpoteesi, et Tammemäe osalusega firma maksab linnaosavanema vennale althõlma tasu, et too pääseks 13 000 eurot nõudva võlanõudja käest.

Pole midagi öelda: alates 2009. aastast linnaosavanema ametis olnud Tammemäe CV on muljetavaldav, eriti viimastel aastatel. Kindlasti on tegemist edasipüüdliku ja osava inimesega, Keskerakonna toiduahela tubli lüliga. Paraku tähendab Tammemäe-sugustele inimestele toetumine, et ka Savisaare Uus Eesti oleks riik, kus väga suur osa hüvesid suunatakse hämaral viisil omadele ehk Keskerakonnale kolm tilka verd andnud inimestele.