Vaatasin ükspäev Venemaa telekanalilt NTV saadet K Barjeru. Saates käis tohutu Eesti materdamine saatejuhi ning Dmitri Klenski eestvedamisel.

Saatesse sai ka helistada ning ekraanil nähtavad numbrid näitasid rahva meelsust parasjagu käsitletavas küsimuses. Pika puuga võitis selle hääletuse Eestit mustav Klenski, kes laiutas veel pärast käsi, öeldes: näete, kõik on õige, rahvas teab väga hästi, et Eesti on fašistlik riik.

Klenski kinnitas saates, et Eesti mitte ei muutu venelaste jaoks getoks, vaid juba on geto. Isikul, kes oli saates niiöelda Eesti poolt, ei lastud üldse rääkida.

Saatejuht Solovjov lõpetas programmi sõnadega, et Hitlerist ei teatud ka 1930. aastatel mitte midagi. Tema sõnavõtust või järeldada nagu Ansip oleks Hitler ja kogu Euroopa toetab teda.

Ma hakkasin ükspäev mõtlema, et huvitav, kus kohas töötavad sellised inimesed nagu Klenski ja Lebedev? Mis töökoht see on? Hea küll ma saan aru, et Venemaalt tuleb ka neile raha, aga jääb küsimus, et mis on nende ametlik töö? Millega nad tegelevad?

Ma loodan, et Klenski on KAPO uurimise all, sest kui ta on Eesti elanik, siis mina loen sellist käitumist televisioonis riigi reetmiseks.

Mina saan Eesti võimude poliitikast praegu nii aru, et juhul kui Klenski suhtes mingeid sanktsioone rakendataks, siis see teeks temast märtri. Teisest küljest on see täielikult lubamatu, minna nii öelda vaenlase riiki ning materdada seal enda kodumaa täiesti maha.

Ühed ütlevad, et Klenski on kloun, aga mina ütlen, et ta on sellisel juhul väga ohtlik kloun.
Ta on absoluutselt riigivaenulik tegelane. Ma ei saa aru kuidas saab nii riigivaenulik isik vabalt ringi käia?

Tundmatud tegelased istuvad praegu soolaputkas, ka asja eest muidugi, aga mulle tundub, et need põhiässitajad, Moskva käepikendused, käivad meil siin vabalt ringi ja tegutsevad edasi.

Ma ei ole selline isamaa patrioot ka, et Jüri Liimi moodi tuleb kohe mõte pähe, et laseks midagi õhku. Niimoodi lihtsalt ei saa tänapäeva poliitikas.

Tuleks tuua esile selle inimese teod, see ei ole loogiline, et üks inimene saab niimoodi vabalt liikuda ringi. Endine interrindlane, ma ei tea kas tal üldse on Eesti kodakondsus? Kui on siis tuleks see talt kindlasti ära võtta.