Anne Lill, terviseedendaja

Mina eelistan kindlat marki piima osta ja juua. Ma tean, et tööstuses, kus seda toodetakse, on kaasaegsed tehnilised seadmed ning samuti pannakse seal väga suurt rõhku hügieenile. See on väga oluline piima kvaliteedi juures. Tegime ise ühe väikese eksperimendi, kus testisime 5-6 piima marki. Ning ka seal tõusis minu lemmikpiim oma puhta maitsega esile. Selleks on Alma piim.

Jaak Mae, suusataja

Ma joon üsna palju piima ning kui võimalus on, siis ema-isa juures just maapiima. See maitseb mulle palju rohkem kui poepiim. Kui ma aga poepiima ostan, siis ega mul mingit kindlat margieelistust ei ole. Ja ega piimahinna üles- või allaminek minu eelistust otseselt ei mõjuta. Aga jah, piima joon päris palju, päevas nii pool liitrit. Pannkookide kõrvale võin aga koguni liitri piima ära juua.

Rutt Põldoja, apteeker

Üldiselt ostan pehmes pakendis Meieri piima – peamiselt 2,5-protsendilise rasvasisaldusega. Ostan piima kindla margi, mitte hinna järgi. Seetõttu piima ja piimatoodete hinna langus mind otseselt ei mõjuta. Olen tegelikult väga suur piimajooja. Päevas joon keskmiselt liitri piima. Kui paljud joovad janu korral vett või limonaadi, siis mina joon piima. Lihtsalt maitseb ja ka luudele on kasulik.

Sulev Valner, Maalehe peatoimetaja

Ei ole veel silma torganud, et piim ja piimatooted oleksid oluliselt odavamaks läinud. Aga kui ma piima ostan, siis ikka mingi margi usaldusväärsuse järgi. Ja neid marke on täna õnneks rohkem kui üks. Reeglina valin usaldusväärsete seast välja selle kõige odavama. Arvan, et olen keskmine piimatarbija. Päevas ostame ja tarbime pere peale kokku ühe liitri piima.