Need asjad juhtuvad tihti suurest entusiasmist. Tööandja on entusiastlik palkama, töötegija on entusiastlik tegutsema. Mis siin ikka mõelda või võimeid hinnata. Hakkame pihta, mõtleme pärast. Üldiselt on see hea algus igale korralikule jamale. Tehtud, mõeldud.

Tallinnas kaotas Keskerakond seekord hääli. Ühehäälse ülekaalu andnud mandaat loeti siiski öösel kell kaks Lasnamäelt kokku. Väike ehmatus entusiasmi ei vähendanud ja palkamisind läks hoopis palavamaks. Linnavalitsusse palgati mädaneva prügimajandusega tegelema kapten Zuzu ning linnapanga, linnapoe ja linnatelevisiooniga tegelema kapten Riisalu. Mis seal salata, kellelgi on pagana hea huumorimeel.

Linnaosavanematega läheb kenasti sama rada. Raimond Kaljulaidi saab pidada kutseliseks kampaaniategijaks, kes erakonna häälte vähenedes suutis Yana Toomi edestada. Keskerakonna elektoraadis väga kõva saavutus. Mandaat on tugev ja ütleb seda, et ta suutis piirkonna inimesi kõnetada, mis teeb ta omakorda erakonnale väärtuslikuks, peale selle arusaadavaks valikuks linnaosavanema kohale. Võidelgu siis narkomaania asemel süstlavahetusega.