Eks näitleja ole ikka teatri küljes kinni ja nii on ka minu suuremaid juubeleid ikka teatriseinte vahel peetud. 50. sünnipäev Vanemuises Põrgupõhja Jürkana, 60. sünnipäev Ugalas luuleõhtuga."

Sel aastal on juubelile pühendatud etendus tavapärasest erinev ning vaadata saab seda vaid ühel õhtul. Juubeliõhtu koosneb kahest osast. Esimeses osas on võimalik näha juubilari neis rollides, mida aastate jooksul on mängitud.

"Teises osas olen ma ikka Lembit Eelmäe. Meenutan möödunut, mõtisklen mineviku üle. Pikki aastaid olen teatritöö kõrval kirjutanud ka Helme-Karksi murrakus tekste. Olen ise sealtkandi poiss. Esitan neid tekste siis sünnipäevaetendusel ja kava nimi on "Kik oless ku eilä ollu". Tahaks, et see oleks tagasivaatamise ja mõnusate meenutuste õhtu."

Kingituste kohta arvab juubilar, et "eks nad valmistavad ikka heameelt. Aga hoidku selle eest, et sünnipäevadel need kohustuslikud oleksid. Näitleja jaoks on ju väga oluline tagasiside. Pole vaja muud kinki kui see, kui etendust vaatama tulnud inimene läheb õhtul koju ja mõtleb - tore, et sai tuldud!"