Ülar Jõesaar: Arvestades asjaolu, et Eestis ei mindud sel aastal üle suveajale, teeme ettepaneku kehtestada Eesti territooriumil suveaeg 2002. aastal. Põhjustena toome: suveajale mitteüleminek mõjub halvasti inimeste tervisele, eriti väikelastele; teiseks tekitab lisakulusid elektriarvete näol; kolmandaks mõjub halvasti ka valitsuse mainele. Seetõttu teeme ettepaneku kehtestada Eestis suveaeg 2002. aastal järgmiselt: suveaja algus kell 3.00 vööndiaja järgi (1.00 GMT) märtsikuu viimasel pühapäeval, kusjuures kellaosutid nihutatakse ühe tunni võrra edasi, st kella 4.00 peale; suveaja lõpp kell 4.00 vööndiaja järgi (1.00 GMT) oktoobrikuu viimasel pühapäeval, kusjuures kellaosutid nihutatakse tunni võrra tagasi, st kella 3.00 peale. /.../

Hans Teiv: Püsiühenduse rajamisest üle Suure väina mandrilt Muhumaale hakati rääkima varsti pärast Väikese väina tammi valmimist 1896. aastal. Tõsisemalt on sellesse suhtutud majandusliku elavnemise perioodidel. 1996. aastal moodustas Saare maavanem töörühma, kellele tegi ülesandeks koordineerida lähteandmete kogumist ja esialgsete tasuvusuuringute läbiviimist Muhu saart mandriga ühendava ehk Suure väina püsiühenduse tarvis. /.../ Huvitav oleks laiemalt arutada püsiühenduse võimalike sotsiaalmajanduslike mõjude üle, püsiühenduse tähtsusest Saaremaale ja saarlastele.

Meelis Zujev: Seadusandlikult peaks olema reglementeeritud noorte töötamine. Kuidas luua raamistik, et oleks tagatud noore põhiõigused, kuid ka valiku tegemise ja vastutuse võtmise võimalused. Antud idee peab prioriteetseks noore kohustust omandada haridust ja seepärast olekski selle idee pealkiri hooajaline töö. Turvalisuse garantiidena võiks kaaluda kindlustussektori kaasamist seaduse koostamisel. Noored sellises vanuses on sotsiaalselt kaitstud oma vanemate töökohtade poolt. Tänane probleem on see, et tööandjatel ei ole kasulik noori rakendada, kuna see toob liiga palju lisavastutust ja -kohustusi.

Olev Vaher: Miks meil kaotati surmanuhtlus? Nii olevat Euroopas kombes. Aga kas me miinimumpalk on võrdne euroliidu miinimumpalgaga? Meil ehitatakse Tartusse eurovangla. Miks karistatakse ausat riigikodanikku suurte maksudega? Temal pole lootustki oma igapäevatööga saavutatada eurostandardile ligilähedaseltki sarnast elu. Praegune situatsioon soosib nende hulgas, kes oma eluga ise toime ei tule, hakata sarimõrvareiks, sest siis on neil elulõpuni eurovangla muretu põli kindlustatud.