TOIMETUSE MÄRKUS: 28. juunil, päev enne müsteeriumi lõppu kõrvaldas toimetus mängust yahoo.co.uk aadressi, sest kuna sinna suutsid nutikamad kommentaatorid sisse murda ja üks neist otsustas ka selle parooli muuta, polnud see enam Mängumeistrite kontrolli all.

Jaanus. Hakkas esimesena Rebekkast, keda oli tundnud kaks nädalat, puudust tundma ja teda otsima. Kasutab kommentaatorite abi. Meiliaadress janusko@mega.ee. Nagu lõpus selgus, oli tema vaid Alcateli järel ja tundis huvi Rebekka leidmise vastu vaid seetõttu, et ainult Rebekka oleks saanud ta Alcatelini juhatada.

Eeva Roos. Rebekka sõbranna, ei teadnud justkui tema kadumisest suurt midagi, kuni avastas oma postkastist kirja w66win@yahoo.co.in -ilt (vt allpool), kes paistab tahtvat lunaraha. Ta kirjutas seepeale Rebekkale (mega.ee aadressil), küsides, mis jama on. Meiliaadress eevaroos@linuxfreemail.com. Mängis Rebekkaga kokku.

w66win@yahoo.co.in. Siiani virtuaalseks jäänud tegelane, kes tundub teadvat, kus Rebekka on ja samas paistab tahtvat, et me Rebekkale järele kihutaks. Saadab videoklippe ja luuletusi, mis märgistavad justkui teatavat rada. Lisaks nõuab lunaraha. Meiliaadress, nagu öeldud, w66win@yahoo.co.in. Neljapäeva õhtuks oli mängijatele selge, et tegelikult on w66win vaid Rebekka alias, Rebekka enda lavastatud röövimise toimepannu.

M.U. Kirjutas salapärase kirja salapärasele isikule (vt www.hot.ee/wetwetwet/rebekka/), kus andis märku sellest, et midagi Rebekka kadumise juures oleks justkui lavastatud. Kelle poolt ja miks – kirjast ei selgu. Tema teatas Rebekkale, kus on Alcatel ja aitas tal Jaanuse maha raputada.

noya. Pornolehekülje wetamateur.gq.nu (mille koodis figureerib Rebekka nimi) autor, teinud lehekülje hot.ee keskkonnas, passwordiks (nagu selgus) rebekka. Rebekka teine alias.