Haabersti (Õismäe) linnaosa vanema Viktor Vassiljevi palk on 25 000 krooni – korralik. Aga olgem ausad, ega selle eest suurt reklaamikampaaniat ei tee. Sellepärast tuleb käiku lasta muud võtted. Linnaosa ajalehe muutmine poliitreklaami voldikuks on klassikaline samm. Seal saab rääkida sellest, mis Õismäel toimub. Näiteks kui on talv, saame lehest lugeda, et linnaosavanem viis lastele vastlakukleid. Saabub kevad, korraldame ürituse „Haabersti kevad”. Siis suvi, siis sügis…

Ajalehest üksi ei piisa. Nii on Õismäe inimesed juba paar aastat saanud regulaarselt vaadata Vassiljevi naeratavat nägu ka suurtelt välireklaamidelt. Näiteks praegu laiutavad Õismäel reklaamid, kus Vassiljev annab teada, et valminud on mänguväljak. Mõni nädal tagasi kutsus ta reklaamplakatitel inimesi kontserdile. Reklaamikampaania käib juba tükk aega.

Nii et, Viktor, anna tuld, tee lõpuks ka oma televisioon! Kui endal raha pole, tee linna rahaga. Me kõik tahame su nägu näha veel ja veel ja veel. See, et Õismäel on Tallinna kõige jubedamas korras teed, on tühiasi. Peaasi ikka, et saaks reklaami teha.