Arvo Sirendi (Rahvaliit): New age filosoofias öeldakse, et targad on need, kes ei hakka kõnelema enne, kui nad on leidnud omale kuulajaid. Ma tahan väita, et mul on 2 kuulajat, pluss 2 kuulajat ja pluss veel kuulajaid.

Aimar Altosaar (Isamaaliit): Praegune sõnavõtt on tulnud minu liigutusest, et mõned asjad ikka väga hästi liiguvad, kui anda märku, siis asjad liiguvad.

Anti Liiv (Keskerakond): Me peame mõtlema sellele, mida öeldi juba Rooma aegadel, et on keegi, kes vajab leiba ja vaatemängu. Ma arvan, et praeguses situatsioonis oleks aeg mõelda sellele, et narkomaanidele on kõige odavam pakkuda riigi kulul tasuta narkootikume.

Mihhail Stalnuhhin (Keskerakond): Sada aastat tagasi ma kutsuks sellistel asjaoludel mehed duellile. Praegu on see võimatu ja mõnele näib isegi naljakas.

Enn Tarto (Mõõdukad): Loomulikult tuleb vigu ette, kuid ega Kuubas ja Põhja-Vietnamis, tänapäeval kogu Vietnamis ja Põhja-Koreas, kus see riikluse süsteem on jälle teise äärmusse viidud, ka kerge ei ole.

Tõnu Kauba (Keskerakond): Võlgnen lühikese seletuse, miks ma täna plaksutasin. Nimelt olen viimase, umbes kuu aja jooksul kaks korda aktiivselt plaksutanud siin riigikogu saalis ja niivõrd, kuivõrd see ei ole meie kodukorras ega ka muudes aktides eriti reglementeeritud, seetõttu ei ole ka ei esimees ega teised juhid sellele nagu erilist tähelepanu pidanud pöörama.

Andres Tarand (Mõõdukad): Te olete tähele pannud, et ma ei nimeta ühegi ministri nime. Ma ei taha seda teha, kuna Eestis on meil hulk vaatlejaid ja kriitikuid, kes otsustavad ministri edukuse üle ta juuste värvi järgi.

Jüri Adams (Isamaaliit): Indiferentsete küsimuste suhtes minu arvates võiksime me kokku leppida niisuguses asjas, et küsimused, mis ei ole riigi funktsioneerimisele eriti olulised, nende muutmise suhtes võiks ka mõelda niisugusele kriteeriumile, et kõige parem riigile ja rahvale on stabiilsus.

Vootele Hansen (Mõõdukad): Tegelikult iibe puhul tuleb olla veidikene umbusklikum, ta on looduslooline protsess, kuna inimene on siiski üks osa loodusest, üks loomaliike selles mõttes, ja tema demograafilist käitumist iseloomustavad erinevad nüansid.

Ando Leps (Keskerakond): Ülikooli ajalehe juubelinumbri esilehe pildil on Vene keiser kujutatud kaks korda suuremana Rootsi kuningast. Kas see on tingitud füüsika-, matemaatikakandidaadist ülikooli rektori Jaak Aaviksoo vähestest teadmistest või sabaliputamisest sakslaste, eriti baltisakslaste ja venelaste suunal, ei ole mulle teada.