Kuna juriidiliselt on kõik korras – jokk –, siis ei ole meie presidendile muud ette heita, kui et ta ei informeerinud ametisse asudes avalikkust oma sissetulekutest. Muidugi tekitab see ka küsimuse presidendi lojaalsusest Eesti riigile, kui toetus mujalt on üle kahe korra suurem kui tema siinne palk.

Alles ma olin uhke selle üle, et meie president elab oma Nõmme majas ja paneb oma raha eest katusele päikesepaneelid ning ei kuluta kõigeks maksumaksja raha. Olin uhke, et ta näitab meile moraalset eeskuju, et ei pea riigilt niipalju hüvesid välja kauplema kui võimalik. Nüüd on kõigel sellel hoopis teistsugune maik juures. Enam ei saa tõsiselt võtta presidendi väiteid selle kohta, et ta teeb midagi oma raha eest.

Aga ega siis president ainuke pole, keda rahaga üle kullatakse. Alles otsustas Keskerakond, et maksab Edgar Savisaare eest Tallinna linnale tagasi keelatud annetuse 117000 eurot. See on jällegi väga suur raha. Kuna erakonnad saavad riigilt toetust, siis on tegemist maksumaksjate rahaga, kõigi Eesti elanike rahaga, mida nüüd Savisaarele kingitakse. Küsimus maksu- ja tolliametile: kas Keskerakond tasus selle eest riigile ka 93000 eurot erisoodustusmaksu? Või jättis selle tegemata?