Toomas Tõnise. Senine asepresident, kelle taskus on kindlasti marssallikepike. Tunneb Eesti sporti läbi ja lõhki; on tänase Eesti spordisüsteemi üks rajajatest; tema jaoks tehti väga kõrge palgaga EOK asepresidendi amet, kes juhib ka ühte EOK sihtasutustest. On pääsenud mitmetest suurtest skandaalidest, nagu Eesti spordiraamatu 150 000 euro suurune eelarve või Tõnu Seilile teadmatult lõksu tekitamine, mis lõppes viimasele ministeeriumi asekantsleri ametist lahkumisega.

Erich Teigamägi. Kergejõustikuliidu president, aktiivne ettevõtja, üks mõjukamaid inimesi Eesti spordipoliitikas. Tema ambitsioonid EOK-suunal on lahtised, ta nime kerkis EOK võimaliku juhina õhku, kui Neinar Seli süüjada vaid pikenes. Avalikult on ta jäänud seisukohale, et ta on ühe alaliidu juht ja sellest talle piisab.

Jüri Ratas. Riigikogu asespiiker ja korvpalliliidu president, kelle karjäär Keskerakonnas seisab juba aastaid. Tunneb ja armastab sporti, tunneb end koduselt ka Toompeal ja teistes olulistes koridorides. EOK juhtimine võiks aidata teha pausi lõputus sõjas Edgar Savisaarega.

Gerd Kanter. Tal on kindlasti eesmärk saada EOK juhiks. Kas juba pärast Rio olümpiat, seda ei tea keegi. Küll on ta tulevik seotud Eesti spordi juhtimisega.

Jüri Käo. Suurettevõtja, kes on EOK täitevkomitee liige ja kes on aastaid olnud spordiga lähedalt seotud. Tal on sidemed, mõju, intelligentsus, raha ja ühiskondlik positsioon, et juhtida ka EOKd. Kas ta ise tahab - see on suur küsimärk. Teda püüti sellesse ametisse keelitada juba enne Neinar Seli ametisse saamist.

Urmas Paet. Pikaaegne välisminister ja europarlamendi saadik, juhib ka paraolüpiakomiteed, kirglik spordisõber. Tunneb võimukoridore ja EOK juhtimine aitaks teda taas nn Eesti asjadele lähemale tuua. On tänu oma praegusele ametile vaba nn palgasoovist EOKd juhtides.