Jevgeni usub, et avalik kommentaarium on osa vabast ajakirjandusest ja sõnavabadusest: „Pole üldse huvitav kirjutada lugu, kui sellele ei tule tagasisidet, kui seda ei kritiseerita," kirjutab ta. „Arvamusloo peamiseks eesmärgiks ongi tekitada dialoogi, mitte jagada õpetussõnu. Kuid iga dialoog peab olema aus: suhtekorraldusfirmade ja erakondade anonüümsed valvekommentaatorid suudavad risustada meediapilti nii suurel määral, et nende kõrval kahvatuvad isegi linnahullud, kelle iga uus päev algab peatselt läheneva maailmalõpu internetis väljakuulutamisega.

Samas sotsiaalmeedia, mille moodsa etiketi juurde käib siiski valdavalt oma nime all postitamine, suudab elavdada tagasisidet ka traditsioonilises ajakirjanduses ning selle kommentaariumis. Pean ütlema, et ise vaatan "Foorumi" saadet tihti ainult nende säutsute pärast, mis päevateema kohta tulevad, isegi kui ei viitsi poliitikute kaagutamist telekast kuulata. Rahva arvamust on aga peaaegu alati üpriski huvitav lugeda."

Veeda toimekas päev lüües kaasa kommentaariumis, toetades või väideldes Jevgeniga! Säilitagem aga viisakas kõnepruuk ja palun, mitte asjassepuutumatuid isiklikke rünnakuid. Saame tõestada, et avatud kommentaarium saab viia sisukate, ühiskonda edasiviivate debattideni!