Tallinna raha eest PBKsse ostetud saated ei jätnud sügiseste kohalike valimiste eel vene vaatajale kahtlusekübet - hääletada tuleb Keskerakonna uue suure tegija Mihhail Kõlvarti ja tema kodupartei poolt. Vene valija hirmutati ära jutuga, et Keskerakonna ainuvõimu lõpp pealinnas oleks halvim, mis juhtuda saaks - nii näitab värske PBK Tallinna-saadete sisuanalüüs.

Lisan siia juurde, et PBK pole ainuke selline kanal. Ajaleht Pealinn, Stolitsa, linnaosalehed, Tallinna TV, hommikused saated PBK-s - kõigele sellele kulub aastas tervelt 10 miljonit eurot. Kõik need kulud on jäetud tallinlastest maksumaksjate kanda, sisu tellib aga Keskerakond üksinda. Suhtumine, et kui oled saanud mandaadi, siis võid teha ükskõik mida, on lihtsalt küüniline.

Olen seisukohal, et PBKst tellitud saated, millega tehakse reklaami keskerakondlastest linnajuhtidele, peaks olema hoopis Keskerakonna, mitte Tallinna linna poolt kinni makstud. Erakonnad saavad ju riigieelarvest niigi suuri summasid. Oleks aus kui PBK saadete eest maksaks nende sisuline tellija ehk Keskerakond.