Ajakirja "Stiil" ilutoimetaja ja jumestaja Ly Ranne ning IS Music Tradingu tegevdirektor ja üks Sunset Clubi omanikest Raivo Sersant tutvusid 1986. aastal ja elavad koos 1993. aastast.

Raivo Sersant:

Töötasin 1980-ndate algul Tombi kultuuripalees helirezhissöörina. Aeg-ajalt mängisin ka moedemonstratsioonidel muusikat ja olin Lyd juba mannekeenina tähele pannud. Tutvusime aga 1986. aastal Jugoslaavias Zagrebi messil, kus ENSV esindas NSV Liitu. Mina sõitsin sinna koos Marju Läniku, Ivo Linna, Lembit Saarsalu, Radari ja Mahavokiga - ühesõnaga korraldasin muusikalist osa. Messil esinesid ka Tallinna moemaja mannekeenid.

Mõni aasta tagasi töötasin muuhulgas ka ärimeeste Klubi tegevdirektorina. Aeg-ajalt oli mul vaja seal korraldada meelelahutusüritusi, vahel kutsusin esinema mannekeene, kelle hulgas oli ka Ly.

Ly oli mannekeenina väga professionaalne. Ta oskas rõivaid näidata nii, et ei tapnud moodi ja mõjus samas ise väga naiselikult. Mulle meeldis tema siirus, otsekohesus ja hea huumoritaju.

Tööasjus puutusime ikka kokku, aga tihedamalt hakkasime suhtlema 1993. aasta märtsis. Eks ma vist siis Ly esimest korda kusagile - no lihtsalt ei mäleta, kuhu - sööma kutsusin, edasi kinno. Ega enam väga kaua läinudki, kui hakkasime koos elama.

Ly Ranne:

Kohtasin Raivot esimest korda 1986. aastal Jugoslaavias Zagrebis. Mäletan, kuidas etenduseproovis Krista Kajandu järsku hüüdis, et näe, leitnant läheb. Raivo nimega on alati palju nalja tehtud. Teised kõik teadsid Raivot, mina mitte ja nii ma otsisin hoopis mingit vormi kandvat meest.

Esinemiste vahel oli meil paar vaba päeva. Raivo plaanis koos muusikutega minna mägedesse ja nad kutsusid meid kaasa. Nad olid meie vastu hästi tähelepanelikud ja hoolitsevad. Seal vestlesingi Raivoga esimest korda.

Teist korda kohtusime alles 1992. aastal Missis Estonia valimistel. Hiljem puutusime tööga seoses tihti kokku. Raivo oli kuidagi seotud firmaga Eden ja mina lavastasin nende kasukaetendusi.

Tihedamalt hakkasime suhtlema 1993. aastal. Sümpaatia oli meie vahel tekkinud ja ju see osutus lõpuks vastupandamatuks. Mind kõitis Raivo meeletu energia, tähelepanelikkus, huumorisoon ja oskus organiseerida. Tal on mänedzherivõimed nii töös kui isklikus elus.

KAIDI KLEIN