Keskerakond on savisaarejärgsesse aega liikunud märkimisväärselt sujuvalt. Reiting on nii riigis kui Tallinnas sama kõrge kui Savisaare ajal, valitsusse saamisest rääkimata. Kohalikele valimistele läheb Keskerakond liidrina kogu Eestis ja Tallinnas on uuesti lootus ainuvõim saavutada. Savisaart kõigi tema tujude ja kohtuasjadega pole Keskerakonnale tegelikult enam tarvis.

Isegi Savisaare väidetavatele toetajatele pole teda enam tarvis. Tema nime abil on hea ennast soojendada ja tähelepanu saamiseks siseopositsiooni mängida, aga tegelikult ei soovi nad valida Keskerakonna ja Savisaare valimisliidu vahel. Ükski Keskerakonnast pungunud jõud pole edu saavutanud ja seda teavad ka siseopositsionäärid.

Kui Savisaar kirjutas täna Facebookis kandideerimisest, ootasime toimetuses tema toetajate teateid temaga ühinemisest. Selle asemel pugesid peitu muidu nii sõnakad Yana Toom, Oudekki Loone ja Olga Ivanova. Kui Savisaar teeb tõesti oma nimekirja, peavad nad päriselt tema ja Keskerakonna vahel valiku tegema ja seda nad ei taha. Ilmselt polnud Savisaare tänane teade mitte märk mässust Keskerakonnas, vaid Savisaare soolo, väike nali.

Savisaar võib sama kergelt teatada, et mingit kandideerimist ei ole. Tema sai oma osa kätte, jälle rääkisid kõik temast. Ilmselt istub Savisaar praegu Hundisilmal, loeb seda kõike ja itsitab. Tema toetajate täbar olukord võib talle isegi nalja teha. Savisaart ei huvita Toom, Ivanova või Loone, teda huvitab vaid tema ise. Tema soovid, isud ja tujud. Alati vaid tema, mitte kunagi keegi teine.