D. Kokker saavutas kõrge tunnustuse nii solisti kui ka klaverisaatjana. Olles väga mobiilne, õppis ta teoseid kiiresti ja garanteeris taseme, teda nõudsid paljud solistid. Londonis oli ta praktiliselt kõigi eesti kuulsamate muusikute – L. Juhti, C. Prii, L. Aadre, A. Christianseni – klaveripartner. Ükski Londoni kontsert eesti kogukonnas ei möödunud ilma temata. Tihe side oli Dagmar Kokkeril samuti läti pagulasmuusikutega ja läti muusikaga üldse. Saksamaal olles pühendasid läti heliloojad talle mitu helitööd (J. Medinsh, klaveriprelüüdid "Dainas"). Triumfaalne edu saatis teda Londonist lahkumise kontserdil 12. oktoobril 1952. Kavas olid siis eesti muusikast Elleri "Kellad" ja Tobiase c-moll sonatiin, Chopini, Haydni, Beethoveni, Albenize ja Debussy teosed. Londoni Eesti Hääl kirjutas: "Kohal olid kõik kolm Balti riikide saadikut. /.../ D. Kokker otse uputati lilledesse. Nii lahkuti kontserdilt rikkaina ilusa elamuse võrra, kuid ühtlasi kahetsusega, et Inglismaa eestlaskond kaotab asendamatu muusikalise jõu."

Dagmar Kokker oli harvanähtavalt temperamentne pianist. Aktiivse tegutsemise näide oli seegi, et kohe pärast jõudmist Kanadasse asutas ta oma klaveristuudio ning leidis uusi põnevaid esinemisvorme. Ajaleht Vaba Eestlane: "Elavaks ja sädelevaks on kunstnik jäänud ka siinsel maal, nagu oleme teda varem näinud Eestis, Saksa- ja Inglismaal."

Dagmar Kokkeri kontserttegevus haaras Kanadaski teiste rahvaste kogukondi – soome, läti ja leedu ühiskontserdid, hõlmates Kanada ja USA tähtsamaid keskusi. Kontserdid said teoks koos New Yorgi Eesti Meeskooriga ja soome baritoni Kalle Ruusuneniga (New Yorgi esindussaalis Town Hallis), koos Toronto Eesti Meeskooriga R. Toi käe all, bariton Arno Niitovi ja tenor Naan Põlluga. Toimusid samuti Eesti Vabariigi aastapäevakontserdid, Jaan Tõnissoni 85. sünnipäeva kontsert, duokontsert koos armeenia pianisti N. Artinjaniga jne.

Armastust Eestimaa vastu väljendas ta endale kõige lähedasemal moel – mängis nii palju kui võimalik eesti muusikat.

Dagmar Kokker 90

Sündinud: 20.02.1910

Surnud: 11.07.1990

Eluloolist: lõpetas 1932 Tallinna konservatooriumis H. Viitol-Mohrfeldti klaveriklassi, läks 1944 Saksamaale, elas 1949–52 Londonis, aastast 1953 Kanadas; töötas Montrealis klaveriõpetajana, esines solistina