Kõige rohkem tegi inimestele muret juhtide sõidukiirus, mis väga sageli puudutas õueala või 30 km/h piirangut. Tihti toodi probleemina välja jalakäijate poolne teeületamine või fooritulede eiramist ning ristmike kinni sõitmist tipptundidel.

Nüüd on valminud on ülevaatlik kaardirakendus, kus on võimalik nende kohtadega tutvuda, kus politseipatrull liiklustalgute käigus väljas oli. "Nii saab igaüks vaadata, mida talgutel tema kodukandis või mujal tehti. Järelevalve kohad ei ole siiski paigas koordinaaditäpsusega, vaid punkt on märgitud tänavale, kus politsei käis," põhjendas politsei pressiesindaja.

Punasele lipule klikkides avaneb lisaaken, kus on näha järelevalve tegemise kellaaeg ja talguettepaneku üldteema. Samas ka inimese ettepanek enamasti lühendatud ja toimetatud kujul lahti kirjutatud ning lühike info politsei tegevuse kohta. Kaardilt ei leia absoluutselt kõiki talgutele tulnud ettepanekuid, kuna väga mitmete paikade kohta tuli teateid mitu.

Näiteks Stockmanni ristmiku kohta Tallinnas kirjutas meile kuus inimest ent lippe kaardil on selle kohta vaid üks. Samuti ei ole kaardil näha ettepanekuid, mis puudutasid liikluskorraldust ühes või teises kohas. Neid teateid oli kokku üle 70 ning politsei edastab selle info kohalikele omavalitsustele.

Kaart on kõigile avalik ning vaatamiseks soovitame kasutada Mozilla Firefoxi.