Tallinna linnavalitsuses valmib ja kinnitatakse lähiajal teede kapitaal- ja taastusremondi  kava alanud aastaks.

Kava järgi jätkub Smuuli tee pikenduse (Peterburi tee ja Suur-Sõjamäe tn) ehitus, Merivälja tee (Randvere tee ja Ranna tee) rekonstrueerimine ning Narva mnt (Pirita tee ja Smuuli tee) taastusremont, tööd jätkuvad ka Mustakivi teel.

Uutest objektidest võtab Tallinna linn käsile Männiku tee ja Nõmme tee, mille rekonstrueerimise maht täpsustub pärast riigihanke läbiviimist.

Lisaks rekonstrueeritakse Sõpruse pst ja Vilde tee ristmik. 

Olulisemad remondiobjektid on Pae tänav (Peterburi tee ja Punane tn), Mustamäe tee (Tammsaare tee ja Keskuse tn), Sõpruse pst (Vilde tee ja Keskuse tn) ning Faehlmanni tänav. Euroopa Liidu tõukefondide kaasfinantseerimisel käivitub Filtri tee ja Tehnika tänava ühendustee ehitus, kus esimeses etapis ehitatakse käesoleval aastal välja teelõik Tehnika tänavast Veerenni tänavani.

Käesoleval aastal valmib praeguste plaanide kohaselt ka Smuuli tee viadukt. Sõpruse pst ja Vilde tee ristmik ehitatakse ümber foorijuhtimisele. Ristmiku piirkonnas ehitatakse Sõpruse puiesteele 3 + 3 sõidurada, millele lisanduvad pöörderajad.

Tee laiendamiseks tõstetakse Sõpruse puiesteel ümber trollide kontaktliini mastid, uuendatakse tänavavalgustust, rajatakse tänavakatte alla sajuvete kanalisatsioon ja paigutatakse ümber teelaiendusele ette jäävad tehnovõrgud.

Sellel aastal investeerib Tallinna linn tee-ehitusse  ligi 491,8 miljonit krooni.