"Kui oled karismaatiline naine, lööd sama hästi läbi [kui meessoost kokk]. Ma ei ole statistikat vaadanud, kumbi on rohkem. Maailmas on mehed on rohkem esindatud," kuid Arro leiab, et naised pole nii edevad, kui mehed. "Meestel on ehk esinemisvõimet rohkem. Need naiskokad, keda ma tean, teevad oma tööd väga hästi ja ei pürgi areenile." Arro arvab, et selles, et meeskokkasid on rohkem näha, on küsimus edevuses.

"Minult on tihti küsitud, et kes on mu lemmikkokad, selle peale vastan alati, et need on itaalia ja eesti mammid, kes teevad kodurestoranides autentseid sööke."

Koolitoidu tervislikult ja odavalt valmistamine on Arro arvates üllas idee, mida on keeruline ellu viia. "Võtan mütsi maha selle ees, kes selle väljakutse ära teeb. See on väga tähtis, et koolitoit oleks hea. Kui meenutan oma koolitoitu, mis oli kohutav.... oleksin hea meelega omal ajal söönud koolis, aga ma lihtsalt ei suutnud seda teha."

Tervislikust ja odavast koolitoidust on Arro sõnul palju räägitud, aga keegi võiks selle nüüd ka ära teha. Kallis tooraine on kindlasti takistus, nendib Arro, samuti peab väga vaeva nägema ning kiiresti muutus juhtuda ei saa.

Samas on Arro veendunud, et toitumise muutmine peaks kodudest algama, vanemad peaksid seda nõudma. Rahakott tuleb temas sõnul aga siingi probleemiks, sest näiteks mahetoit on väga kallis.

Kokkuvõtteks ütleb Arro, et tegemist on ilmselt lihtsalt halvasti välja kukkunud olukorraga."Ma loodan, et see päris nii ei ole, et ta arvab, et mehed ainult head kokad on. See oleks kitsarinnaline."

Kas Arro ka ise oleks nõus tervisliku ja odava toidu valmistamise väljakutset vastu võtma, kui ettepanek tehtaks?
"Ma natuke kardan seda vastutust, kuna ma pole erialalt päriselt kokk, siis ei oskaks toiteväärtusi ja muid olulisi asju kalkueerida. Koolitoidul on omad regulatsioonid, see on üsna teaduslik. Ma ei julgeks sellist vastutust võtta, küll aga võiksin pakkuda mingeid häid retsepte."