„Minuga ei ole mitte keegi sellest rääkinud. Pole rääkinud meie läbirääkimiste delegatsiooni liikmed. Pole rääkinud erakonna esimees Jüri Pihl. Pole rääkinud mitte keegi sellel teemal, peale mõne ajakirjaniku, kes on küsinud, et kas see vastab tõele,“ ütles Anvelt Päevaleht Online’ile.

„Ma isegi ei oska seda kommenteerida, kuigi tahaks. Saaksin vastata ainult siis kui keegi teeks sellise ettepaneku. Julgen väita, et selliste asjade arutamine ning ettepanekute tegemine toimub meie erakonnas ümber ümmarguse laua, kus arutatakse, kes millist vastutust on võimeline ja nõus kandma,“ jätkas ta.

Anvelt ei oska öelda, kust kohast selline jutt üleüldse alguse sai ning kaldub arvama, et see on lihtsalt „laest võetud“.

„Ma ei ole isegi kaalunud seda, kuna keegi pole teinud mingit ettepaneku, ma ei pea vajalikuks raisata aega kaalumisele kui tegelikult pole midagi kaaluda,“ lisas ta.

Sotside koalitsiooniläbirääkimiste delegatsiooni liige Peeter Kreitzberg ütles, et kuna ametikohti pole veel määratud, ei ole ka sotside kandidaadid nendele positsioonidele teada.

„Eks me kujutame ette küll inimesi, kes võiksid sinna minna, kuid asi pole nii nagu meedias spekuleeritud on,“ lisas ta.

Kreitzberg nentis, et üsnagi loogiline oleks, et volikogu juhi positsioon läheb sotsidele, kuid rõhutas, et küllap on ka teisi variante. Abilinnapea ning linnaosavanema koha üle ta spekuleerida ei soovinud korrates, et kõik on võimalik.