Pärnu kontserdimaja ehitus peaks algama 15. märtsil ja valmis maja üle antama 30. novembril. Hoone 73 miljoni krooni suurusele ehitusmaksumusele lisandub 20 miljoni väärtuses tehnoloogiat - teisaldatavad toolid, valgus- ja heliseadmed ning orel, ütles Mäe.

Pärnu kontserdimaja valmib noorte arhitektide Hanno Grossschmidti, Katrin Koovi ja Kaire Nõmme projekti järgi. Uude kontserdimajja koonduvad Pärnu Linnagalerii, Pärnu Linnaorkester, Pärnu Muusikakool ja Pärnu Kontserdimaja.

Kontserdimaja põhimahu moodustab Pärnu esimene täismõõtmeline ja polüfunktsionaalne 800kohaline kontserdi- ja konverentsisaal.

Uues saalis kasutatakse Estonia Kontserdisaalist ja Vanemuise Kontserdimajast tuntud teisaldatavate toolide süsteemi, mis võimaldab luua ligi 600ruutmeetrises saalis mõnekümne minutiga amfiteatri, balli-vastuvõtusaali või klassikalise kontserdisaali.

AS Remeti suurimateks töödeks on siiani olnud Rahvusooperi Estonia katusevahetus, Prantsuse Lütseumi ja hotelli Olümpia fassaadide renoveerimine, Nõmme Ärikeskuse ja rahandusministeeriumi õppekeskuse ehitus, Fiat ja Alfa Romeo müügikeskuse ning Rüütli tänava kaubanduskeskuse ehitus Pärnus.