Ööl vastu reedet lõid vandaalid Tallinnas Kassisaba piirkonnas sisse ligi 40 sõiduauto klaasid ning politsei kinnitusel ei ole oletatavaid huligaane veel tabatud.

“Momendil kedagi kinni peetud ei ole ja uurimine kestab,” lausus Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Tuuli Härson. Tema sõnul jäävad segaseks ka teo motiivid, sest sisselöödud klaasidega sõidukitest ei ole midagi varastatud.

Esimese väljakutse Kassisabasse sai politsei kell 2.10, kui valvas möödasõitja teatas Villardi tänaval kolme-nelja sõiduki lõhutud klaasidest.

Veidi hiljem teatas teine möödasõitja, et ka Adamsoni tänaval on sõidukite klaase lõhutud.

Järgnesid teated Veerenni linnajaost Kauna tänavalt ning kell 2.30 leidis patrull sündmuskoha ümbrust kontrollides lõhutud klaasidega sõidukeid veel Ravi tänavalt, Uue Maailma linnajaost, Luha ja Kristiina tänava ristmiku lähedalt.

“Kindlasti on tegu Tallinna viimaste aastate suurima autode lõhkumisega,” ütles politsei pressiesindaja.

Juhtunu uurimiseks alustati väärteomenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu.

Politsei palub kõigil, kes märkasid neljapäeva öösel kella kahe paiku Wismari, Adamsoni, Villardi, Luha ja Kristiina tänava kandis midagi kahtlast, helistada Kesklinna politseiosakonna telefonil 612 4210 või politsei üldnumbril 110.