Süüdistuste ettelugemise ajal ning ka oma advokaati kuulates hoidis Bajuk pead norgus, emotsioone välja näitamata, teatas Päevalehe ajakirjanik Ilmar Kahro kohtusaalist. Tunnistajatele oli süüdistuse kuulamine silmnähtavalt raske.

Algselt oli kohtuniku sõnul prokuröri ja kaitsjaga kokku lepitud, et istung on kinnine ühe kannatanu kuulamise ja vägistamisepisoodi osas ning tunnistajate ütluste ajaks on istung avalik. Siiski tegi prokurör taotluse kuulutada istung kinniseks kõigi kannatanute ütluste ajaks. Kohtunik nii ka otsustas.

Kohtusaal oli esimese istungi ajal puupüsti täis, kuna kuulama tuli ka terve grupp õigusinstituudi tudengeid.

Bajuk võttis omaks, et tappis üle-eelmise aasta sügisel Tallinnas Snelli tiigi ääres kõndinud naise, vahendasid ERR uudised. "Minu tekitatud vigastuste tõttu suri inimene, kuid ma ei tunnista end süüdi surma põhjustamises julmal ja piinaval viisil," lisas ta samas.

Teise naise mõrvakatset Bajuk ei tunnistanud, samuti ei tunnistanud ta end süüdi vägistamises.

Süüdistuse järgi ründas Bajuk 2009. aasta 23. novembril Tallinnas Snelli tiigi läheduses kaht naist ja peksis neid kurikaga nii, et üks kannatanutest, EMHI sünoptik Krista Odakivi suri mõned päevad hiljem haiglas ja teine kannatanu pääses rünnakust eluga.