Aeg on edasi läinud – liikuva pildi vaatamiseks ei pea enam teleri juurde kiirustama. Telepilt liigub sinna, kus on inimesed, ja inimesi on kõikjal. Süle-, laua- ja tahvelarvuti või mobiili vahendusel on televisioon kogu aeg inimestest ühe kliki kaugusel. Delfi astub sel pühapäeval pika sammu – esimest korda näitame Delfi TV-s täispikka telepäeva, mis algab kell 9 ja lõpeb 23.30. Programm, mille koostamist on nõustanud Eesti parimad telekavade kokkupanijad, jagab vaatamisrõõmu kõigile.

Meil on kavas otselülitused paraadilt ja Estonia teatris toimuvast ballist, näitame 95 eestlase arvamusi Eesti riigi kohta ja Nukufilmi multifilme, pakume vaadata klassikavaramu filmi „Noored kotkad” ja uue aja teost „Detsembrikuumus”, peale selle näitame dokumentaalfilme „Detsembrikuumuse” ja „Nimed marmortahvlil” valmimisest. Telepäeva mahub ka toosti ütlemise ja rahvusliku menüü koostamise õpetusi.

Pidupäeva otselülitused

Delfi ja Eesti Päevalehe toimetus on vabariigi aastapäeval valmis telepilti vahendama ja kommenteerima oma parimas koosseisus. Meie partneriks pildi tootmisel on produktsioonifirma Mind.

Telepäeva esimene otselülitus on Delfi TV-s kell 11.50, kui Vabaduse väljakul algab paraad. Seda kommenteerivad arvamustoimetaja Priit Simson ja eruohvitser Leo Kunnas. Järgmine otselülitus algab kell 17, kui Anne Sääsk ja Madis Vaikmaa vestlevad Estonias balli külalistega. Kell 19 algavat kätlemistseremooniat vahendavad Lauri Tankler ja Wall Street Journali Eesti korrespondent Liis Kängsepp.

Head Eesti Vabariigi sünnipäeva vaatamist Delfi TV eetris!