Päevalehe lugeja Ago Lüüs, kes sai eile toimunud kinketseremoonial oma loosiõnne üle rõõmustada, ei jää aga viimaseks õnnelikuks. Nimelt loositakse kõigi nende inimeste vahel, kes tellivad veel selle nädala jooksul Eesti Päevalehe kolmeks kuuks või pikemaks ajaks, välja teinegi samas väärtuses kinkekaart.

„Veel kunagi varem pole loosiõnn mulle naeratanud,” vangutas Tartus pensionipõlve pidav Ago Lüüs eile naerdes pead, kui Päevalehe turundusosakonna juhatuse liige Tarvo Ulejev ja mööblisalongi Idema meeskond talle tema kinkekaardi üle olid andnud. „Rõõmu teeb see küll, hetkel on aga ikka veel uskumatu tunne.”

Mida härra Lüüs tänu süllekukkunud võimalusele salongist endale soetama hakkab, ta eile veel öelda ei osanud. „Üks sõber ehitab just Viimsisse maja, temal oleks hädasti vaja kööki sisustada,” mõtiskles Lüüs. „Vennale peaks aga magamistuppa korraliku lükandukse muretsema.”

Teine Idema mööblisalongi kinkekaart loositakse välja 23. jaanuaril, võitja avalikustatakse järgmise päeva ajalehes.

Alates läinud aasta 21. novembrist loositakse tellijate vahel igal nädalal välja ka mahlapress. Seda kümme nädalat järjest. Võitjate nimed ja kampaanias osalemise reeglid on Eesti Päevalehe netileheküljel www.epl.ee/unistus/

Auhinnad lähevad loosi tellijate vahel, kellel on vähemalt kolmekuuline tellimus või otsekorraldusleping.