Aitäh selle aasta eest!

Miks ma armastan Tallinna lehte.

Tiina Mägi, Linna volikogu liige

Kui poleks Tallinna lisa, siis oleksite teinud te halvasti. Kui Postimees tegi Tallinna lisa, siis kuulus meie tänu neile, nüüd oleme tänulikud teile. Tahame me või ei taha, Tallinn on oluline osa Eestist.

Indrek Sirk, politseiameti komissar

“Loen ikka. Eks see Tallinn tuleb Eesti Päevalehe vahel kaasa. Kui ma ülikoolis õppisin, lugesin rohkem Postimeest. Nüüd olen Tallinnas – Päevaleht on rohkem Põhja-Eesti leht ja saan siit kodukandi uudised paremini kätte. Olen küll suhteliselt passiivne lehelugeja, aga huvitab, mida inimesed korrakaitsest ja liiklusest arvavad.”

Anne Elling-Veesaar, Vanalinnastuudio direktriss

Saan teada, mis Tallinnas toimub, loen esimese asjana reklaame teatri- ja kultuuriürituste kohta, Tallinna lisas on etendused-kontserdid-näitused hästi kokku korjatud. Siis loen uudiseid ja muidugi ilmateadet. Vaatan igasugu naljakaid uudiseid ka (kobras lennujaama juures). Tallinna lisas on kuulutused ja uudised kompaktselt ühes kohas kirjas.

Jüri Ratas, abilinnapea

Loen EPL Tallinna lisa seepärast, et: olen sündimisest saati tallinlane; tahan teada, mis minu kodulinnas toimub täna, toimus eile ja saab toimuma homme; tehakse jooksvat arvamusküsitlust; ajalehe kujundus on pilku ja mõtet püüdev.

Mart Kalm, Eesti Kunstiakadeemia õppejõud

Loen seepärast, et ta on seal Eesti Päevalehe vahel. Mind huvitavad Tallinna ehitusasjad, leht võiks rohkem olla analüütiline kõrvaltvaataja, võtta rohkem hoiakuid, et poleks ainult suuvooder erinevatele kinnisvaramaakleritele. Lihtsalt detailplaneeringust pole mõtet kirjutada, võiks kriitikat ka kaasata. Võiks rohkem olla isikliku lähenemisega asja. Siiski tervitan Tallinna lehe ilmumist Päevalehe vahel, see on väga hea.

Kirill Teiter, tuletõrje- ja päästeameti avalike suhete peaspetsialist

Ma väga ei loegi Tallinna lehte. Ainult siis, kui seal tuletõrje asju sees on. Ja seda, kas tuletõrje asjad sees on, saan teada pealkirjadest.

Allan Alaküla, linnavalitsuse pressišeff:

Siirad õnnesoovid EPL Tallinnale! EPL Tallinn on aastaga tõestanud, et lugejate leidmise sihi kõrgemale seadmine labasest kasumi teenimisest on võimalik ka erasektoris. Soovin jõudu, jaksu ja tasakaalukust linnaelu kajastamisel edaspidiseks nii mõlemale omanikule kui ka toimetusele!