Eesti parimate restoranide valimise loogika: kui ei maksa, siis tabelisse ei saa

 (146)

Aivar Hanson ulatab parimate restoranide väljakuulutamisel auhinna restorani Chedi esindajale.
Aivar Hanson ulatab parimate restoranide väljakuulutamisel auhinna restorani Chedi esindajale.Foto: Siim Lõvi

Kõrge hinnanguga restoran jäeti tabelist välja, sest omanik ei soostunud programmi eest maksma.

Viimane programmi Eesti Maitsed koostatud restoranide edetabel avalikustati novembris. Vahetult enne seda kirjutas projekti eestvedaja Aivar Hanson ühe Tallinna maineka restorani omanikule kirja, milles teatas saavutatud punktiskoorist.

Selle tulemusega oleks ettevõte pidanud kvalifitseeruma kõrgklassi restoraniks. Ometi ei kajastu söögikoha nimi lõplikus tabelis. Kuigi hindajad olid oma otsuse teinud, hoiatas sellise asjade käigu eest ka Hanson oma kirjas. Ta ütles, et kuna omanik pole tema varasematele kirjadele vastanud, järeldab ta restorani huvi puudumist.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare