SELLEGA SEOSES KUULUTAME VÄLJA JÄRGMISED KONKURSID.

Laste joonistusvõistlus "MINU KõIGE ARMSAM KOHT EESTIS"

Joonistusvõistluse eesmärk on leida isikupäraseid ja siiraid kujundeid, tutvustamaks kauneid Eestimaa paiku. Osalema on oodatud algklasside lapsed. Koos Maalehe toimetuse ja regioonide esindajatega valime igale maakonnale oma pildi. Väljavalitud joonistused avaldatakse Maalehes märtsikuu jooksul. Võitjad saavad auhinnad.

“USKUMATUD TÕSILOOD JA LEGENDID”

Konkursi eesmärgiks on leida huvitavaid lugusid meie eneste elust, kogemusist, juhtumustest, mida me võiksime rääkida oma külalistele ja mille kaudu saame äratada huvi Eesti põnevate paikade, sündmuste ja inimeste vastu. Loo pikkus ei tohiks ületada 5000 tähemärki (2 lk A4). Töö võiks olla illustreeritud. Konkursil osalejatele vanusepiirangut ei ole. Professionaalne zhürii valib välja põnevamad lood, oma valiku nendest avaldab Eesti Ekspress. Võistluse preemiafond on 30 000 krooni.

Fotokonkurss “EESTI - KAUNIS, KARGE, PIIRITU”

Fotokonkursi eesmärgiks on koostada pildipank, mis oleks üllatuseks nii meile endile kui meie külalistele ja mida ka välisajakirjanikud saaksid kasutada oma lugude illustreerimiseks.

Kategooriad:

- loodusfoto

- portree

- linn ja arhitektuur

- kultuur

- äri

Märksõnad, millega fotosid iseloomustada:

- kontrastid

- ühismeel

- sügavus

- puhtus

- üksildus

- avarus

- uus

- väärtuslik

- kestev

- visa

Võistluse auhinnafond on 50 000 krooni. 10 000 kroonise preemia saab iga kategooria parim foto. Eesti tuntuks! loovgrupi liikmetest ja erialaekspertidest koosneval zhüriil on õigus preemiafondi ümber jagada või välja andmata jätta, juhul, kui ei laeku sobiva tasemega töid. Väljavalitud piltide kasutusõiguse ostab EAS reklaammaterjalide illustreerimiseks.

Kõigi võistlustööde esitamise tähtaeg on 1. märts 2002. Töid ootame Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusse, aadressil Roosikrantsi 11, Tallinn 10119 või e-maili aadressil Kristel.Keerma@eas.ee, märgusõna: Eesti tuntuks!

Võistlustööde esitajail palume enda kohta edastada järgmised andmed: ees- ja perekonnanimi, vanus, aadress, kontakttelefon, võimalusel e-maili aadress. Lisainfo telefonil 6279 400 (Kristel Keerma).

Eesti tuntuks! projekt on algatatud Vabariigi Valitsuse poolt 2001. aasta suvel vastavalt ettevõtlusorganisatsioonide ettepanekule investeerida riigi maine tõstmisesse ja ühtsesse turundustegevusse, mille tulemusena peaks elavnema Eesti majanduskeskkond, suurenema välisinvesteeringud ja turismitulud ning tõusma Eesti toodete ekspordipotentsiaal.