Kuna varem on Remo võitnud vaid väiksemaid kohalikke fotokonkursse, tabas suurel konkursil loodusfotode kategoorias parimaks tunnistamine teda väga positiivselt.

Muuks vähe aega

Kuigi üritusel on siiani vaid sümboolsemat laadi preemiaid jagatud, peaks see auväärne tiitel Remole paraja portsu tuntust juurde andma, seda mitte üksnes Eesti, vaid ka maailma fotohuviliste seas.

Konkursil hindas paljudest mainekate fotoajakirjade toimetajatest koosnev žürii mitte ainult ühte fotot, vaid kogu kodulehekülje ülesehitust ja kujundust.

Remo Savisaare sõnul sai blogi alguse sellest, et ta tahtis pilte ennekõike oma sõpradele näidata. Tulevikus plaanib ta oma koduleheküljest korraliku pildipanga teha, et huvilistel oleks hõlpsam vajalikku pilti leida.

Tõsisemalt hakkas Savisaar fotograafiaga tegelema neli aastat tagasi, endale südamelähedasele loodusfotograafiale on ta pühendunud viimased poolteist aastat. Hetkel teenib ta Tartus leiba trükiste disainerina. “See töö hakkab viimasel ajal taga-

plaanile vajuma, kuna pildistamine toob juba nii palju sisse ning selle kõrval jääb muuks üha vähem aega,” sõnas ta.

Photobloggies on iga-aastane auhinnatseremoonia, mis on mõeldud kõikidele maailma fotoblogijatele. Selle zˇüriisse kuuluvad valitud fotoajakirjade toimetajad, tänavu olid esindatud ajakirjad Bending Light, Gomma Magazine, Making Room ja Mooncruise. Kokku anti tänavu auhindu 26 kategoorias.

Remo Saavisaare loodusfotosid on võimalik vaadata internetiaadressil www.moment.ee.