Keskuse omanikud on AS E.L.L. Kinnisvara, NG Investeeringute AS ja AS Ühendatud Kapital. Keskuse ehitajas on AS Merko Ehitus. Külastajatele avatakse uksed homme kell 9 hommikul.

Keskuses on brutopinda 17.620 ruutmeetrit ja 13.000-ruutmeetrine maapealne parkla, mis mahutab 420 autot ning 11.000-ruutmetrine köetav maa-alune parkla, mis mahutab 350 autot.

Sikupilli kaubanduskeskuse pearentnikeks on Soome firma SOK Corporation, tütarfirmale AS Hansafood kuuluv PRISMA kaubamärgi all tegutsev Peremarket ja Foodcourt ASile kuuluv Restoranimaalim, mis hõlmab nelja erinevat söögikohta.

Keskuses avatav Prisma Peremarket on esimene Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) koostöös rajatava Prisma keti lüli Eestis.

Teine Prisma avatakse 8. novembril Rocca al Mare kaubanduskeskuses ning sellega jõuab lõpule ETK ja SOKi koostöö esimene etapp.

Mõlemad Prismad liituvad ETK Säästukaardi boonussüsteemiga, mis tähendab, et kõik Säästukaardi omanikud koguvad boonuspunkte mõlemast peremarketist ostes.

Sikupilli Prismas on 1.000-ruutmeetrine Restoranimaailm, kuhu kuuluvad itaaliapärased restoranid Rosso ja Rosso Express, trendikas kohvik Coffee House, Hesburgeri hamburgerirestoran ja jäätisebaar Spice-Ice.

Prismaga ühe katuse all asuvad mitmed spetsiaalkauplused, kaks pangakontorit, apteek, lillekauplus, rõivaste keemiline puhastus ning pesula, kingaparandus ja fotoäri. Sikupilli kaubanduskeskuses on ka moe-, kingi-, koduelektroonika- ja sisustuskauplused.

Prismad hakkavad tööle kaubandusketi põhimõttel ja nende operatiiv- ning majandusjuhtimiseks, samuti turunduse, sisseostu ja infosüsteemide juhtimiseks on loodud ETK ja SOKi võrdse osalusega ketijuhtimisettevõte Hansacoop OÜ.

Sisseost toimub koostöös ETK Hulgiga. Rocca al Mare Prisma põhiomanikuks on ETK.

ETK grupp on tarbijate ühistute ja ETK poolt moodustatud Eesti suurim jaekaubandusgrupp. Grupi toidu- ja esmatarbekaupade turuosa on umbes 21 protsnti.