Teine jäätrass avati Rohuküla ja Vormsi vahel. Jää paksuseks on mõõdetud kuni 30 sentimeetrit, millest piisab 3 tonnise massiga sõiduki kandmiseks. Rohuküla ja Vormsi vahelise trassi pikkuseks on 11 kilomeetrit. Ka see trass on avatud üksnes valgel ajal.

Jäätee on tähistatud kadakate ja helkivate markiirteivastega. Tähised on paigaldatud 100meetrise vahega, et hea nähtavuse korral vähemalt kolm tähist autojuhile korraga näha oleksid. Trassile paigaldatakse ka kilomeetritähised ja autojuhte ohtlikest kohtadest mööda suunavad liiklusmärgid.

Autojuhte suunavad trassile viidad, mis on paigaldatud teekonna algus- ja lõpp-punkti. Kindlasti tuleks enne jääle sõitmist peatuda ja lugeda infotahvlil olevat, sest jääteel kehtivad oma reeglid, millest tuleb rangelt kinni pidada. Samuti tasub kirja panna tahvlil leiduvad telefoninumbrid, et oleks võimalik probleemide korral (lumme kinnijäämine vms.) abi kutsuda.

Soovitatav sõidukiirus jääteel on kuni 25 km/h ja 40-70 km/h. Mittesoovitatavaks kiiruseks on 25-40 km/h, mis tekitab jääl resonantsi ja võib seda lõhkuda. Jääteel liiklejate minimaalne vahe peab olema 250m. Jääteel ei tohi autot seisma jätta, kihutada, liigelda tuisuga, uduga ja pimedas. Rangelt on keelatud märgistatud alast kõrvale sõitmine.

Jääteel liigeldes ei tohi kinnitada turvavööd ja tuleb jälgida, et sõiduki uksed oleksid kergesti avatavad. Sõidukid võivad jääteele sõita vähemalt 3minutilise ajavahemiku järel. Ebatasased kohad tuleb ületada võimalikult väikese kiirusega.