„Põhiseaduse õlle üllitamine reformierakonda kuuluva ministri toel oma parteikaaslase juhitava firma poolt on sama, kui Langi muud algatused, mille kohaselt nõuab ta ministrina järjekindlalt joodikute lubamist autorooli ja õigust laste liivakastis napsitada,” lausus Sepp.

Sepp ütles, et seega on tegemist kahe poliitilise äriühingu vahelise tegevusega. „Ühelt poolt vabariiki AS Reformierakond ja teiselt poolt õlut müüv AS A. Le Goq,” märkis Sepp.

„Põhiseadus ise ja sellega esindatavad väärtused kuuluvad meile kõigile, et mitte nõustuda nende rahaks tegemisega. Vastasel juhul ootaks meid järgmiseks vabariigi juubeliaastaks plaanitav Eesti Vabariigi vodka või Eesti Vabariigi sigaretid. Eks ikka selleks, et riik rahvale lähemale viia ja mõnele reformistlikule ettevõttele riigi kulul reklaami teha. Väga mage lugu.”

Sepa sõnul peaks peaministripartei Põhiseaduse Pilsneri tootmise kokkuleppe lõpetama, vajadusel õlle sundhävitamiseks ise välja ostma ja seega ka nii selge poliitilise vastutuse võtma.