Vähemalt selles koosseisus oma kõige viimase kontserdi andnud Dagö alustab neljapäeva õhtul oodatult kuuma publiku ees tunnike plaanitust hiljem, kuna tuhatkond ühel ajal saabuvat kontserdikülastajat tekitavad Rock Café ukse taha mitmekümnemeetrise saba.  Ukse taga vaikselt juba närveerima hakanud piletiomanikud mahuvad õnneks kõik rõõmsalt sisse ja kui publik on töömesilaste sumina saatel lava ees kohad sisse võtnud, hüppavad Lauri Saatpalu, Peeter Rebane ja teised loo „Tõuseme traavile” saatel lavale. Vähemalt paarikümnel fännil hakkab seepeale ka õlg vaikselt õõtsuma ja jalg tatsuma, kuid põhiline elu on kontserdi alguses kombekatele eestlastele omaselt siiski pigem lava peal kui selle ees. Saatpalu proovib seda talle omase miimikaga mööda lava hüpates ja kolmveerandile publikule pähe kulunud omapäraseid riime esitades õnneks siiski kompenseerida.

Silmanähtav elu sigineb publikusse poole esinemise peal, kui maskuliinset bändi tulevad lavale täiendama ühesugustesse šikkidesse põlvini ulatuvatesse mustadesse kleitidesse riietatud Eesti esikaunitarid Hele Kõre ja Evelin Pang. Taustalauljad panevad „Toiduklubi” saatel publiku silmapilk hoogsamalt kaasa õõtsuma.

Kümneaastase ajalooga bändi väidetavalt viimane kontsert lõpeb Saatpalu ja Rebase akustilise sõnumiga, mis palub austajatel „oodata, oodata, oodata”. Tõlgendamisvõimalusi jääb kontserdijärgses vaikuses mitu: üks ootab nukral meelel koosluse taas- või ümbersündi, teine Dagö jäetud tühimiku asendajat ja kolmas plaadiriiulilt veel puuduvat „Greatest Hitsi”.